Despre Noi

Echipa de pictura reprezinta un grup de tineri artisti ce provin din medii de formare profesionala variate din cadrul artelor vizuale, printre care pictura, grafica, fotografia, sculptura si, nu in ultimul rand, design-ul si arhitectura.
Reuniti sub egida colaborarii, scopul nostru este promovarea unui nivel artistic superior, cat si indeplinirea exigentelor clientilor, oferindu-le acestora o gama diversa de servicii în ceea ce priveste proiectarea si decorarea spatiilor,  cat si realizarea lucrarilor de arta.

Avem idei, avem experienta, suntem atenti la detalii,  inovativi si stapanim o arie larga de tehnici. Toate aceste atribute stau la dispozitia dumneavoastra in desavarsirea unor proiecte unice.

ALEXANDRU ADAM
Pictor,scenograf

Numele meu este Alexandru Adam si sunt pictor muralist. Ma exprim liber in orice context vizual si stapanesc tehnici
de transpunere pornind de la pictura de sevalet, pictura murala, pana la sculptura si mediu digital.
Detin o vasta experienta in ceea ce priveste decorul de teatru, opera si film, precum si picturi murale de mari dimensiuni.

Sunt licentiat al Universitatii Nationale de Arta Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design, sectia Arta Murala, cu Master in  Arte Vizuale. Am experienta de 10 ani in pictura murala, atat laica, cat si religioasa si pictura de sevalet.

Sunt atestat ca scenograf si designer ambiental, domeniu in care am acumulat peste 6 ani de experienta,
avand la activ  multiple colaborari la proiecte pentru companii de teatru si opera din Europa, din care amintesc Graz Operahaus,
The Royal Carre Theatre Amsterdam, Theatre du Chatelet Paris, Les Choregies d'Orange si multe altele. Simtul estetic precum si abilitatile mele tehnice isi lasa amprenta asupra fiecarui proiect in parte.


GABRIEL STOIAN
Pictor,grafician

Ma numesc Gabriel Stoian si sunt artist vizual. Lucrez in principal in tehnica picturii, insa sunt de asemenea interesat
si de mediul graficii, respectiv de tehnicile gravurii si desen.
Consider pictura o mod  alitate potrivita de exprimare a reflectiilor explorative, intrucat ea reprezinta o componenta arhaica, care s-a dezvoltat cu si de-a lungul timpului, reusind sa se impuna ca principalul mijloc de redare a vizualului.

Sunt   absolvent al  studiilor   licentiale si masterale    ale    Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca, Facultatea de Arte Plastice, sectia  Grafica. De   asemenea,   am  studiat  si la    Academia de Arte din Wroclaw, Polonia, in cadrul programului Erasmus. La finele anului 2010 am obtinut o bursa rezidentiala artistica oferita de catre Centrul Cultural Municipal Castellon, Spania, unde am elaborat un proiect de pictura, care s-a finalizat printr-o expozitie.
In prezent sunt doctorand al aceleiasi Universitati de Arta si Design din Cluj-Napoca.

 
 De-a lungul ultimilor ani, am avut activitate expozitionala atat in tara, cat si in strainatate, printre cele mai insemnate participatii fiind:  
   Expozitia Internationala de Gravura si Print Millennial Wind din Coreea de Sud;
 a XIV-a Bienala Internationala de Gravura din Taiwan; a VI-a  Bienala  Internationala   de   Gravura    
   Contemporana Trois-Rivières din Canada; expozitiile de grup Fur&Skin, sillenceKILLS si FeminARTE,
 sustinute de Galeria ArtYourself, Bucuresti, etc..

    De asemenea, am colaborat cu diferite institutii sau artisti in scopul elaborarii unor proiecte cu caracter decorativ, folosind o gama variata de materiale, pe diverse suporturi. Astfel, consider ca experienta cumulata imi ofera nu numai o dexteritate in proiectarea si executarea unor lucrari de    decorare, ci si o capacitate de consiliere in plan creativ.
ANDREI NICULAI
Grafician,fotograf

Ma numesc Andrei Niculai si sunt de parere ca se cade sa ma cataloghez ca artist. Cel mai bine ma regasesc in domeniul graficii, sustinut fiind de studiile din domeniu. Licenta am obtinut-o la Universitatea de Arte "G. Enescu", Iasi, iar disertatia la    Universitatea Nationala de Arte, Bucuresti, ambele, cum am spus in grafica.

Pe langa grafica de sevalet, gravura si diversele ramificatii ale acestora, stapanesc si mediul digital, mai exact realizarea/editarea de materiale foto-video.

 Am participat la diverse expozitii, iar din cele din urmaamintesc: „Salonul de Toamna”, Iasi, 2011; „Erotica”, Iasi,
Galati 2011; „Zidul”, Iasi, 2012;„UNDERton”, Iasi 2012

  Am colaborat cu diverse firme si institutii in, special in vederea  construirii  identitatii  vizuale  si  a  realizarii  de       materiale promotionale. Dintre acestea amintesc AnaPan, Eden Beauty Salon, Restaurant Christie’s,Kiddyland,
MegaKarting, Colegiul National „Iulia Hasdeu”, Colegiul National „Spiru Haret”, Pizzarella, Bombonica, etc.
ALINA MEDRIHAN
Arhitect

 Ma numesc Alina Medrihan si sunt absolventa a Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si  Urbanism  “Ion  Mincu”,  Bucuresti.  Proiectele  la  care  am  participat de la inceputul studiilor pana in prezent, m-au determinat sa inteleg calitatea pluridisciplinara a arhitecturii.

   Datorita   acestor  experiente am  dezvoltat  abilitati  si  cunostinte ce  tin  de  domeniul  arhitecturii  si  amenajarii  interioare, restaurare, proiectare computerizata (modelare 2D si 3D, cat si randare si procesarea imaginii), arta fotografica.
  De-a lungul  timpului  am  participat  la  workshop-uri   de specialitate,  concursuri  si  proiecte  de  cercetare.
 Printre  acestea se numara:
     - workshop „Parametric Design and 1:1 Digital Fabrication Methods”
 ( realizarea unui instalatii ce a fost expusa in cadrul Anualei de Arhitectura 2011 si a “Street Delivery” - Bucuresti)
 
  - proiect de cercetare – in desfasurare – ce studiaza tesutul urban ce a  existat  pe  actualul  amplasament  al  
 Palatului  Parlamentului
- concursul national de arhitectura pentru spatiul public ‘Arhetipuri” 2010
     -
concursul  pentru  pavilionul  Romaniei  la  Expozitia  Internationala Shanghai 2010
     - workshop  de  restaurare  - Castel  Banffy,  Bontida,  Cluj
     - proiect  „Case care plang”, la momentul respectiv concretizandu-se prin  mai multe expozitii fotografice in          diferite locuri din Bucuresti - Universitatea de Arhitectura si Urbanism  “Ion Mincu”, statia de metrou  Universitate

     De la terminarea studiilor am lucrat in cadrul unui birou de arhitectura. De asemenea, colaborez cu o firma specializata in executia decorurilor de teatru si opera, unde realizez detalierea tehnica a proiectelor scenografice.